Meetbare resultaten met Google Ads

Google Ads (voorheen AdWords) is een populair advertentieprogramma waarmee je jouw advertenties in de zoekmachine van Google, maar ook automatisch op verschillende relevante websites kunt publiceren. Alle prestaties zijn via Google Ads inzichtelijk, zodat campagnes bijgestuurd en geoptimaliseerd kunnen worden.

Google Ads zorgt ervoor dat jouw advertenties worden gezien door gebruikers voor wie deze relevant zijn. Het mooie van Google Ads is dat je op deze manier mensen kunt bereiken die al op zoek zijn naar de producten of diensten die jij levert!

adwords screenshot op imac en ipad

Google Ads is een efficiënte manier om snel resultaat te genereren. Zeker in vergelijking met zoekmachineoptimalisatie zul je merken dat een Google Ads-campagne vrijwel direct leidt tot meer sales of het behalen van een andere doelstelling. Sites met (nog) weinig autoriteit kunnen zich middels een Google Ads-campagne als het ware inkopen op een hoge positie binnen Google, zelfs hoger dan de organische zoekresultaten.

Ook het feit dat je concurrenten Google Ads gebruiken kan tegen je werken. Ook al sta je op de eerste positie binnen Google, je concurrent kan via Google Ads alsnog boven deze positie komen te staan.

A/B split test laptop macbook

A/B testen van landingspagina's: standaard inbegrepen!

Google Ads campagnes zorgen voor relevant verkeer maar de landingspagina's zorgen ervoor dat een bezoeker tot klant converteert. Het optimaliseren van landingspagina's is vaak een ondergeschoven kindje terwijl het 1 van de belangrijkste actie is om het aantal verkopen te verhogen.

Met A/B & multivariate testen worden er subtiele wijzigingen aangebracht in de landingspagina's. Deze variaties worden vervolgens getest op live bezoekers. Door de testen te koppelen aan Google Analytics doelen is inzichtelijk welke variant het beste presteert. Uiteindelijk kunnen de winnaars uit deze test permanent worden gemaakt door de webontwikkelaar.

  • Verhoogt de conversieratio
  • Meer resultaat over alle kanalen (Google Ads, Organisch etc)
  • Door data onderbouwde optimalisaties aan landingspagina's

Waarom kiezen vooradOrbit marketing? 

Persoonlijke aanpak

Wederzijds vertrouwen staat voor ons centraal. Op een actieve en persoonlijke manier bouwen wij elke dag weer aan dit vertrouwen door het beste resultaat voor jou te realiseren.

Resultaatgedreven

De online wereld verandert continu. Met onze flexibele en resultaatgedreven mentaliteit spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen en zetten we jouw budget optimaal in.

Geen vaste contracten

Bij ons zit je nergens aan vast, want flexibiliteit vinden we erg belangrijk. Je bent helemaal vrij om zelf te bepalen hoe en wanneer je gebruik maakt van onze diensten, zonder verplichtingen.

Meer rendement met geoptimaliseerde campagnes

Het is relatief gemakkelijk om snel even een Google Ads-advertentie aan te maken. Toch is de kans zeer groot dat je dan veel meer betaalt dan nodig is. De kosten per klik zijn namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de kwaliteitsscore van jouw advertentie(s). Hoe hoger deze score, des te minder je per klik betaalt.

De kwaliteitsscore is onder meer afhankelijk van het doorklikpercentage (CTR), de relevantie van de zoekwoorden en je advertentietekst, maar ook de kwaliteit van de landingspagina speelt een rol. Daarnaast is het mogelijk om de advertenties door A/B-testen steeds verder te optimaliseren. Een dergelijke optimalisatie heeft tot resultaat dat de kosten per bezoeker of conversie sterk zullen dalen. Sterker nog, het 'er even bij' doen van een Google Ads-campagne resulteert vaak in campagnes met een negatieve ROI.

Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes altijd optimaal draaien waardoor er altijd het maximale uit het onlinemarketingbudget gehaald kan worden.

spaarvarken met muntgeld

Google Ads éénmalig laten optimaliseren? (v.a. €595)

Voor bedrijven die hun Google Ads campagnes liever zelf willen optimaliseren kunnen wij de campagnes ook éénmalig herstructureren. Wij zullen de campagnes éénmalig optimaal inrichten zodat je een goede start maakt. Hierbij doen wij o.a. het volgende:

  • Advertentiegroep structuur verbeteren
  • Schrijven van goede advertentieteksten
  • Instellen van advertentie extensies
  • Finetunen campagneinstellingen
  • Inrichten / verbeteren Google Shopping & Dynamic remarketing
  • Inrichten conversie meting (indien nodig)

Indien gewenst kunnen wij de campagnes op locatie optimaliseren waarbij er ook een korte Google Ads training gegeven wordt. Het resultaat is geoptimaliseerde campagnes en Google Ads kennis bij jezelf zonder maandelijkse kosten.

Heb je achteraf extra ondersteuning nodig? In dat geval kun je een strippenkaart afnemen zodat wij je nog een aantal uren kunnen helpen.

fd het financieele dagblad logo kleur
fitmanager logo kleur
Vitstore logo
stethoscoopspecialist logo kleur
Woonzorg Nederland logo kleur

Enkele van onze klanten