AdWords uitbesteden aan een marketingbureau?

Adverteren in de zoekresultaten van Google, het display netwerk én Google Shopping

Als je online marketing serieus in wilt zetten dan vergt dit veel tijd en expertise. Het 'er even bij' doen resulteert vaak in campagnes met een negatieve ROI. Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes altijd optimaal draaien waardoor er altijd het maximale uit het online marketing budget gehaald kan worden.

Google AdWords is één van de meest transparantie manieren van adverteren. Alle data is inzichtelijk zodat er precies kan worden nagegaan welke elementen in de campagne verantwoordelijk zijn voor de successen en de kosten van campagnes.

AdWords is een uitstekend voorbeeld van een pull-kanaal. De bezoekers zijn immers al op zoek naar de producten of diensten die jij levert. Het enige wat er nog moet gebeuren is dat jouw advertentie op de juiste tijd en plaats getoond wordt. Door optimaal ingerichte campagnes en intensief beheer zorgen wij ervoor dat altijd het maximale uit de campagnes kan worden gehaald. Al onze campagnes worden gestuurd op direct resultaat. Immers: alleen bezoekers op jouw website of webwinkel is leuk voor de grafieken maar uiteindelijk verkoop je meer met relevante bezoekers.

Naast het inrichten en beheren van campagnes in Google Zoeken optimaliseren wij ook campagnes o.a. in het display netwerk, Google Shopping en Youtube.

Conversie optimalisatie

Optimaal draaiende AdWords campagnes zorgen ervoor dat er relevante bezoekers op je website komen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Als deze website echter niet geoptimaliseerd is dan gaat dit ten koste van het resultaat van alle online marketing inspanningen. Door middel van geavanceerde tools identificeren wij waar eventuele knelpunten op de landingspagina’s aanwezig zijn.

Vervolgens kan door middel van A/B-tests het effect van subtiele aanpassingen worden bekeken en het effect op conversie worden gemeten. Door deze aanpak kunnen er altijd door data onderbouwde beslissingen worden genomen, waardoor er een optimale ROI op online-marketingcampagnes kan worden gerealiseerd.

Een geoptimaliseerde website of webwinkel verhoogt niet alleen de resultaten van AdWords campagnes maar ook social, e-mail marketing en organisch verkeer.

Data insights met Google Analytics

Het klinkt een beetje als een dooddoener maar ‘meten is weten’, helemaal met online marketing. Als je weet wat bezoekers doen op jouw website of webwinkel, kun je op data gebaseerde beslissingen nemen in plaats van op onderbuik gevoelens. Google Analytics is een uitstekende tool die inzicht kan geven in o.a. het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen en wat zij doen.

Heb je een webwinkel? Met (enhanced) E-commerce tracking kunnen de resultaten van jouw webwinkel worden weergegeven binnen Google Analytics. Op die manier is er inzicht in welke bezoekers de meeste verkopen opleveren.

Waarom AdWords uitbesteden aan adOrbit?

Het uitbesteden van AdWords aan de specialisten van AdOrbit is geen kostenpost, het levert geld op! De campagnes van al onze klanten worden dagelijks beheerd door echte AdWords specialisten.

Alle campagnes worden altijd op resultaat gestuurd. Aan alleen maar bezoekers heb je namelijk niets, vandaar dat wij alle campagnes bijsturen op online resultaat zoals verkopen en leads. Dit doen wij door de campagnes dagelijks te optimaliseren.

Daarnaast kunnen wij voor conversie geoptimaliseerde landingspagina’s leveren. Op deze manier haal je het maximale uit het AdWords budget!

Daarom adOrbit

  • Resultaatgedreven
  • Geen vaste contracten
  • Persoonlijke aanpak
  • Proactief hulp & advies
fd-color
fitmanager-color
ixly-color
stethoscoopspecialist-color
woonzorg-color

Meer weten over onze AdWords uitbesteden?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacuslectus, lobortis sit amet eleifend eleifend, iaculis ac justo.

Heb je al een Google AdWords account?

Nog niet, Ik wil starten met AdWords / wil info over een andere dienstJa, Ik heb al een AdWords account
Vul hieronder jouw AdWords klantnummer in. Je kunt dit bovenin het AdWords dashboard vinden. Bijvoorbeeld: 123-456-7890.

Waar wil je meer over weten?

Conversie optimalisatieE-mail marketingContent marketingWeb AnalyticsAdWords éénmalige laten optimaliseren & trainingSocial advertising Ja, ik wil graag de adOrbit nieuwsbrief ontvangen Door op 'Neem contact op' te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privébeleid

Daarom adOrbit

  • Resultaatgedreven
  • Geen vaste contracten
  • Persoonlijke aanpak
  • Proactief hulp & advies