Probeer Google Ads beheer nu 30 dagen vrijblijvend uit!

Er zijn veel marketingbureau's die gratis Google Ads scans aanbieden. Je ontvangt dan een rapport met daarin verbeterpunten die gevonden zijn voor de campagnes. Wij van adOrbit zijn overtuigd van onze expertise in het beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes voor onze klanten. Daarom bieden wij je gratis en geheel vrijblijvend aan om ons 30 dagen uit te proberen! Uiteraard ontvang je wel een offerte van ons met daarin een aanbod voor als je na de proefperiode de campagnes aan ons uit wilt besteden. Wij werken niet met contracten dus je kunt ieder moment stoppen met onze diensten, ook als je klant bent!

Wat gebeurt er na het versturen van het aanmeldformulier?

Wij zullen contact met je opnemen om de wensen en doelstellingen voor de campagnes te bespreken. Zodra de aanvraag binnen dan zullen wij jouw Google Ads account koppelen aan onze klantomgeving. Je ontvang hierover een e-mail van Google om hiervoor toestemming te geven.

Vragen over de proefperiode? Neem dan contact met ons op: 030 - 26 000 21

 

Voorwaarden

Om gebruik te maken van de proefperiode heb je een Google Ads account nodig welke ten minste de afgelopen 30 dagen actief is geweest.

Daarnaast beheren wij alleen campagnes met een minimum klikbudget van €1000 per maand.

Wil je starten met Google Ads? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Heb je momenteel een actief Google Ads account? Ja, ik heb een actief Google Ads accountNee, ik heb nog geen account [group helaas1] Helaas, om in aanmerking te komen voor de proefperiode dien je een actief Google Ads account te hebben welke ten minste de afgelopen 30 dagen actief is geweest.

Wil je starten met Google Ads? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! [/group][group adwordsaccount] Is het maandelijkse klikbudget €1000 of meer? Ja, het klikbudget is meer dan €1000Nee, minder dan €1000[group formvalid] Gefeliciteerd! Je komt in aanmerking voor de proefperiode. Vul het onderstaande formulier in.

Vul hieronder jouw Google Ads klantnummer in. Je kunt dit bovenin het Google Ads dashboard vinden. Bijvoorbeeld: 123-456-7890. Selecteer het maandelijks klikbudget wat je momenteel besteed. Ja, ik wil graag de adOrbit nieuwsbrief ontvangen

Door op 'Proefperiode aanvragen' te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privébeleid[/group][group helaas2] Helaas, om in aanmerking te komen voor de proefperiode dien je een maandelijks klikbudget van minimaal €1000 te spenderen in Google Ads

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op! [/group][/group]

Daarom adOrbit

  • 30 dagen vrijblijvend uitproberen!
  • Inclusief maandrapportage
  • Resultaatgedreven
  • Persoonlijke aanpak
  • Proactief hulp & advies